Аджамка відзначила День народження!

17.08.20 10:49

Минулої суботи мешканці Аджамки святкували День села. Тетяна Зайченко, голова Аджамської сільської ради Кропивницького району, Кіровоградської області на своїй сторінці у Фейсбук привітала земляків зі святом:

"15 серпня 2020 року наша Аджамка відзначає День народження! День народження нашого села – особливе свято, яке об’єднує всіх, хто любить свою землю, всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися тут назавжди. Усі досягнення, якими багата Аджамка, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Ми щодня бачимо їх, вони живуть поруч, вони скромні і працьовиті. Вони не звикли до слави, але їх щоденна праця, життя – то джерело людської мудрості і самовідданості. У такі свята, як день народження села, кожен відчуває себе частиною великої родини.

Дорогі земляки! Низький уклін і велика шана Вам за самовіддану працю, за любов до рідного села, за внесок у розвиток та добробут громади. У сьогоднішній святковий день щиро вітаємо Вас з Днем села! Бажаємо Вам добра, міцного здоров’я, родинного щастя, миру. А нашому селу - процвітання, стабільності та розвитку. З Днем народження рідне село ! З Днем народження моя мала Батьківщино!"

Фото з архіву сільської бібліотеки та офіційних сайтів Аджамського ЗЗСО І-ІІІ ступенів та Аджамської сільської ради




Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: