​Навчіться готувати сухі супи та борщі, щоб годувати українців

30 черв. 2022
30 черв. 2022

У межах проєкту «Кулінарні корифеї» запрошуємо на перший тематичний вебінар «Мистецтво готувати і допомагати», під час якого ми розповімо про історію створення ініціативи з приготування сухих супів та борщів у Кропивницькому з 2014 по 2022 роки, а також про те, як зібрати команду та налагодити взаємодію із партнерами, де купити пакети та що має бути на етикетках, як налагодити логістику.

Вебінар відбуватиметься в онлайн-форматі на платформі Zoom 30 червня з 14:00 до 15:30.

Організатори просвітницького заходу поділяться рецептурами сухих супів та борщів, а також секретами сушіння зелені та овочів, розкажуть, як чатбот допомагає інформувати спільноту волонтерів, і покажуть, як відбувається фасування сухих супів, печива, сухариків та фруктових енерджайзерів.

Модеруватиме вебінари партнерка проєкту «Кулінарні корифеї», очільниця Агенції сталого розвитку «Хмарочос» Ірина Ткаченко.

Реєструйтеся на участь за посиланням і отримуйте запрошення на вебінар, який відбуватиметься на платформі Zoom: https://forms.gle/YvpjHvAZmcaVsY5RA

Для довідки

Проєкт «Кулінарні корифеї» впроваджує ГО «Прес-клуб реформ» за сприяння Програми Розвитку ООН за фінансування Європейського Союзу у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP)реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Канади, Данії, Німеччини, Японії, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції і Швейцарії.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: