​Танцюй, Кіровоградщина!

11 черв. 2021–31 серп. 2021
11 черв. 2021–31 серп. 2021

Кіровоградщина, ти готова танцювати знову? Покажімо всій країні таланти танцювальної столиці! За ініціативи Сергія Ларіна та Олександра Лещенко стартує проєкт «Танцюй, Кіровоградщина!». Діти з усієї області віком від 8 до 16 років можуть стати учасниками та учасницями найтанцювальнішого конкурсу цього літа.

Все, що потрібно зробити:

- затанцювати під неофіційний гімн Кіровоградщини у виконанні Мирослава Кувалдіна (трек The ВЙО - Кіровоград доступний за посиланням https://fex.net/ru/s/ktyomso )

- зафільмувати свій танок на відео

- завантажити відеозаявку на будь-яку платформу для зберігання медіа (Google Drive, YouTube, Fex, DropMe, тощо)

- надіслати посилання на файл та короткий опис про себе в повідомленні на Facebook-сторінку проєкту https://www.facebook.com/DanceKirovohrad

- після розміщення відео — слідкувати за голосуваннями та оновленнями на сторінці.

Голосування відбувається через реакції під публікацією з відео учасника чи учасниці на згаданій Фейсбук-сторінці.

Умови:

Таймінг відео — до 2 хвилин. Одне відео - один учасник\учасниця. Якщо на відео представлений колектив — необхідно вказати, хто саме подається на участь.

Період розміщення роликів та голосування: 1 червня — 31 серпня 2021 року.

Із 10 фіналістів за результатами голосування на Facebook-сторінці, на етапі експертного відбору буде визначено 3-х переможців.

Головний приз — три стипендії на навчання в Імперії Мистецтв «Форсайт». Всі учасники та учасниці також отримають заохочувальні подарунки.

Танцюємо до перемоги!



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: