​«Весняні ритми» запрошують!

20 квіт. 2021
20 квіт. 2021

З 05 по 20 квітня 2021 року відбудеться обласний конкурс хореографічного мистецтва «Весняні ритми».

Започаткований у 1993 році управлінням культури і туризму Кіровоградської обласної державної адміністрації, обласним Центром народної творчості у співпраці з обласним осередком Національної хореографічної спілки України, він має за мету розвиток та популяризацію хореографічного мистецтва, розкриття творчих здібностей дітей і молоді, підвищення виконавської майстерності та сценічної культури аматорських колективів.
Членами журі конкурсу є провідні фахівці у сфері хореографії: директор Кіровоградського обласного загальноосвітнього комплексу гуманітарно-естетичного профілю (гімназія-інтернат-школа мистецтв), профессор, народний артист України Анатолій Коротков; керівник народного художнього колективу України хореографічного ансамблю «Росинка», заслужений працівник культури України Галина Чайковська; доцент кафедри хореографії та естетичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. Володимира Винниченка, заслужений працівник культури України Ігор Спінул; директор школи естетичного виховання «В гостях у казки», заслужений працівник культури України Микола Русул; балетмейстер Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л.Кропивницького Марина Опря; художній керівник народного хореографічного ансамблю «Світанок» навчально-виховного об’єднання №25 м. Кропивницького Максим Печененко.
Цього року у зв’язку з карантинними обмеженнями конкурс проводиться дистанційно. В ньому візьмуть участь 55 аматорських хореографічних колективів з усієї Кіровоградщини, які продемонструють свою майстерність у трьох номінаціях: народний, естрадний-спортивний та бальний танець.

Усі колективи-учасники отримають дипломи, пам’ятні подарунки та спеціальні призи.

Відеозаписи виступів переможців будуть розміщені на офіційному сайті Кіровоградського обласного Центру народної творчості та на сторінці установи в соцмережах.


Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: