Конкурс відеодекламації поезії жестовою мовою

5 бер. 2021
5 бер. 2021

Новомиргородська спеціальна школа, що у Кіровоградській області, оголосила конкурс відеодекламації поезії жестовою мовою - серед усіх бажаючих! Про це розказав її директор Василь Павленко, інформує "З перших уст" з посиланням на "Суспільне.Кропивницький".

Конкурс влаштовують до Міжнародного Дня рідної мови та Шевченківських днів, тож тематика віршів має бути відповідна. Учасниками конкурсу може стати кожен охочий. Для цього треба зняти горизонтальне відео на будь-який пристрій, обсягом до 5 хвилин. Брати участь може один учасник, або група – переможців визначатимуть у двох номінаціях.Організатори пропонують допомогу тим, хто хоче прочитати відеовірша, проте має труднощі з жестовою мовою. Надсилати відеороботи можна до 5 березня, деталі конкурсу ось:

Положення про проведення Конкурсу на тему: «Учітеся, читайте, і чужому навчайтесь й свого не цурайтесь…», який присвячений Міжнародному Дню рідної мови та Шевченківським дням.

1. Загальні положення

1.1. Конкурс на виконання української поезії за допомогою української жестової мови на тематику «Учітеся, читайте, і чужому навчайтесь й свого не цурайтесь…» (поезії про рідну мову) проводиться в онлайн-режимі серед здобувачів освіти шкіл Новомиргородської ОТГ та всіх бажаючих.

1.2. Організатор Конкурсу КЗ «Новомиргородська спеціальна школа КОР».

1.3. Конкурс проводиться з 05 лютого по 05 березня 2021 року в номінації «Декламування поезії про рідну мову жестовою мовою» із визначенням переможців у двох категоріях:

- Індивідуальна робота (один учасник).

- Групова робота (два і більше учасників).

2. Мета та завдання

2.1. Виховання у підростаючого покоління поваги до рідної мови; популяризація жестової мови, серед чуючих людей; соціальна інтеграція дітей з порушеннями слуху та створення умов для забезпечення мейнстримінгу (розширення соціальних контактів між дітьми з ООП та їхніми ровесниками).

3. Терміни проведення Конкурсів

3.1. Відеороботи приймаються з 05 лютого по 05 березня 2021 року до 12.00 години.

4. Порядок висування робіт на участь у Конкурсі

4.1. На Конкурс приймаються поезії на тематику «Учітеся, читайте, і чужому навчайтесь й свого не цурайтесь …»(поезії про рідну мову), знятих горизонтально на будь-яку техніку, бажано кращої якості обсягом до 5 хвилин.

4.2. Під відеороботою або в самій роботі необхідно подати відомості про учасників, якщо це:

- група: ПІБ учасників, клас, школа, місто, назва роботи.

- один учасник: ПІБ, номер школи, місто, назва роботи.

4.3. Роботи, висунуті на участь у Конкурсі, повинні бути надіслані на сторінку Nasha Shcola у facebook, згідно умов Конкурсу.

5. Журі Конкурсу

5.1. Журі формується з метою забезпечення об’єктивності оцінювання конкурсних робіт його учасників та визначення переможців і призерів конкурсу.

5.2. Члени журі:

-Директор КЗ «Новомиргородська спеціальна школа КОР» Павленко В.М.;

- заступник директора з навчально-виховної роботи Подолян І.К.,

- заступник директора з виховної роботи Степанова Ю.І.,

- педагог-організатор Помпа О.В.;

- керівник гуртка Ланженко С.М.,

- міністр культури учнівського самоврядування «Країна сонячна» Горщак Вікторія.

5.3. Рішення журі оголошується на офіційній сторінці Організатора у facebook та на сайті школи.

6. Нагородження

6.1. Переможці конкурсу отримають грамоти та цінні подарунки.

Надсилайте відео - у Фейсбук, ось сюди



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: