​(НЕ)КРИЗОВІ КОМУНІКАЦІЇ ГРОМАД - ініціатива Асоціації міст України на Кіровоградщині

20 січ. 2021
20 січ. 2021

Кіровоградське регіональне відділення Асоціації міст України запрошує керівників та відповідальних за комунікацію працівників органів місцевого самоврядування долучитись до серії консультаційних он-лайн зустрічей «(НЕ) КРИЗОВІ КОМУНІКАЦІЇ ГРОМАД».

У зв’язку із карантинними обмеженнями консультації відбуватимуться на платформі ZOOM. Першу зустріч планують провести вже 20 січня. Для зручності і більшої ефективності роботи планується робота у міні групах до 10 осіб.

«У більшості територіальних громад Кіровоградщини вже завершено формування штату виконавчих комітетів і призначені відповідальні за комунікацію фахівці. В рамках онлайн консультацій ми, перш за все хочемо, познайомитись з колегами, проаналізувати поточну ситуації і надати кілька практичний порад щодо висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування. Це важливо, адже і представники влади і мешканці території зацікавлені в розповсюджені достовірної і повної інформації про події в громаді, про ухвалені рішення і, зрештою, про витрати бюджетних коштів як індикатор відкритості та прозорості місцевої влади», - так пояснила ідею ініціативи Валентина Остапчук, консультантки з комунікації проєкту ПУЛЬС в Кіровоградському РВ Асоціації міст України.

Для отримання більш детальної інформації звертайтесь до Валентини Остапчук, консультантки із комунікації проєкту ПУЛЬС в Кіровоградському РВ АМУ

Контакти: ел. пошта – mistok2015@gmail.com

м.т. +38 099 961 05 16; +38 067 939 07 07.

VIBER, TELEGRAM +38 099 961 05 16



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: