Магічна акція "Звичайне диво"

31 груд. 2020
31 груд. 2020

Благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!” та Mastercard оголосили про старт щорічної акції ”Звичайне диво”, щоб привітати з Новим роком тяжкохворих дітей, які перебуватимуть під час свята в стінах лікарень.

”Звичайне диво” проводиться четвертий рік поспіль. Торік її учасниками стали майже 100 000 українців. Умови акції дуже прості: потрібно зареєструватись на сайті акції, а після цього з кожної оплати, здійсненої за допомогою картки ПриватБанку, 1 гривня йде на благодійність і до неї ще по 1 гривні додають ПриватБанк та Mastercard.

Минулого року учасники акції зібрали 5 млн 400 тис. гривень і привітали більше ніж 3 тисяч маленьких пацієнтів лікарень України. Кошти, окрім власне подарунків, були витрачені на закупівлю медичного обладнання, яке згодом було доставлене в дитячі лікарні.

“Найважливіше, на нашу думку, це не тільки подарунки, а емоції, які отримують діти, - поділилася Анна Павлова, директорка фонду “Допомагати просто!”. - Уявіть собі: новорічний ранок, порожні лікарняні коридори, і раптом - аніматори, сміх, подарунки. Звісно, цього року формат привітань трохи відрізнятиметься через карантинні обмеження, але новорічне диво для діток - буде!”

Акція триває до 31 грудня, її учасниками можуть стати клієнти – власники будь-якої картки ПриватБанку, відкритої в гривні. Для участі потрібно пройти реєстрацію за своїм фінансовим номером телефону на сайті dyvo.pb.ua. Кожен учасник акції по закінченні отримає звіт про витрачені кошти. Беремо - і творимо дива!



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: