Вимагаємо звіту депутатів місцевих рад!

31 серп. 2020
31 серп. 2020

Напередодні місцевих виборів громадська кампанія «Атестація депутатів місцевих рад» закликає громадян висловити свою вимогу до депутатів своїх місцевих рад провести остаточні звіти перед початком висування та реєстрації кандидатів на місцевих виборах 2020.

Представники громадської ініціативи відмічають, що для того, щоб зрозуміти, чи варті нинішні місцеві депутати нашого голосу на виборах, необхідно знати, як вони представляли інтереси громадян в попередні 5-ть років.

«Приєднуйтесь до нас! Давайте разом закличемо депутатів проінформувати нас про результати їх діяльності за 5-ть років», - закликає менеджерка проєкту Анастасія Матвієнко.

Небайдужих громадян закликають заповнити форму, щоб повідомити місцевих депутатів про свою зацікавленість. Представники громадської ініціативи обіцяють вимоги громадян передати місцевим депутатам.

Кампанія "Вимагаємо звіту" є частиною більш широкої громадської кампанії "Атестація депутатів місцевих рад", в рамках якої серед громадян також будуть поширювати інформацію про те, хто з місцевих депутатів відзвітував про свою діяльність за результатами 4-х років повноважень, а також якими є практики звітування депутатів міських рад 15-ти обласних центрів та міста Києва.

текст -
Юлія Бочарова-Туз, Аналітик Асоціації Політичних Наук
тел.:
099-685-9300, пошта: Presscentr5@gmail.com



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: