На одній хвилі

16 трав. 2020–24 серп. 2020
16 трав. 2020–24 серп. 2020
Аджамська сільська бібліотека
вул. Центральна, буд. 65, село Аджамка, Кропивницький район, Кіровоградська область

Національна бібліотека України для дітей, Національна секція Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги IBBY, ГО «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей», Національна спілка художників України та благодійна організація «Благодійний фонд «Серце до серця» за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України й Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини запрошує всіх бажаючих взяти участь у Міжнародному дитячому конкурсі-єднання «НА ОДНІЙ ХВИЛІ»

У Конкурсі беруть участь діти з України, ближнього зарубіжжя та країн Євросоюзу у 3-х вікових категоріях: читачі-учні 1-4 кл.; читачі-учні 5-8 кл.; читачі-учні 9-11 кл.
Конкурсні роботи готуються за такими напрямами:

  • Дитяча книга долає кордони;
  • Майбутнє нашої планети;
  • Моя країна на мапі світу;
  • Країна починається з тебе;
  • Про що мріють діти;
  • Діти за мир!

Конкурс проводиться з 16 травня (День Європи в Україні) по 16 листопада (Міжнародний день толерантності) 2020 року у три тури: перший – з 16 травня по 24 серпня на місцевому рівні;

другий – з 25 серпня по 30 вересня на обласному рівні (для України);

на загальнодержавному рівні (для бібліотек ближнього зарубіжжя та Євросоюзу);

третій – з 01 жовтня по 16 листопада (підсумковий).

Учасники Конкурсу кожної вікової категорії готують плакат/малюнок зі слоганом, який має бути гарно оформленим, за змістом і жанром відповідати темі авторського бачення майбутнього своєї країни та миру у світі. Плакат/малюнок має бути виконаний на аркушах формату А3 для учасників Конкурсу з України або оцифрований і направлений в електронному вигляді (тільки для зарубіжних учасників, які не мають можливості направити оригінали робіт).

На Конкурс приймаються індивідуальні та колективні роботи. Роботи мають надсилатися із коротким повідомленням про автора: прізвище, ім’я, дата народження, домашня адреса, електронна пошта, телефон; для колективних робіт додати ПІБ керівника художнього гуртка.

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитись в Аджамській сільській бібліотеці.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: