Тетяна Зайченко: "АМУ повсякчас має бути на сторожі та відстоювати спільні для нас всіх, і важливі для кожної громади питання!"

22.02.22 10:00

Цього року Асоціація міст України відзначає 30-річчя. З цієї нагоди ми публікуємо цитати сільських, селищних, міських голів та представників місцевого самоврядування про Асоціацію.

Зокрема, Аджамська сільська голова Тетяна Зайченко зазначає:

"Надійність, підтримка, результат - це головні риси великої спільноти АМУ, яка вже 30 років, стоїть на захисті інтересів ОМС. Як би це не було сумно, але мусимо констатувати, що АМУ повсякчас має бути на сторожі та відстоювати спільні для нас всіх, і важливі для кожної громади питання, які безпосередньо впливають на якість життя людей. Важливим для нас у співпраці з АМУ є можливість напряму комунікувати із представниками виконавчої влади та депутатами Верховної Ради України при розв’язані принципових питань. Сподіваюся, дедалі «великих битв» буде менше, адже в кінцевому результаті у нас є одна мета – сильна Незалежна Україна. У повсякденні ми цінуємо можливість оперативно отримати незалежну консультацію від експертів АМУ в регіонах. «На відстані протягнутої руки» ми можемо вирішити важливі питання, ініціювати спільний запит, пройти навчання. На жаль, через пандемію, ми зараз обмежені у спілкуванні й навчальних візитах, які свого часу були рушійною силою децентралізації, але вірю, що така форма співпраці між громадами - членами АМУ повернеться".



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: