Студенти зібрали подарунки для особливих діток

27.12.21 10:00

Напередодні новорічних свят волонтери та волонтерки Донецького медичного університету відвідали Знам’янський дитячий будинок, аби принести трішки радості для діток. Їх тепло зустрів дружній колектив інтернату, який піклується про 126 дітей з особливими потребами та любить кожного з них.

Їхню самовіддану працю неможливо не помітити. Адже всі діти виховані, привітні та комунікабельні. Вихованці дитячого будинку чекали на цей візит та підготували для нас новорічні пісні та вірші. Студенти,
у свою чергу привітали їх смаколиками у вигляді фруктів та солодощів, підготували пісенні та танцювальні номери. Всі разом водили хороводи та обіймалися. Дітям було надзвичайно приємно бачити гостей, вони проявляли своє захоплення та з радістю запрошували відвідати їх ще не один раз.

Як відбулася акція? На черговому засіданні Координаційної ради з питань молодіжної політики, за ініціативи членкині ради Соболь Яни та голови студентського самоврядування ДНМУ в Кропивницькому Ковбасюка Станіслава було вирішено відвідати Знам’янський дитячий будинок напередодні свята. Молодь ініціювала збір коштів, в результаті якого вдалося назбирати 15 100 грн.


Організатори дякують за активне долучення до збору коштів членам координаційної ради, а саме:
-
Голові курсантсько-студентського самоврядування ЛА НАУ - Охріменко Денису
-
Представникам Донецького національного медичного університету - Соболь Яні та Ковбасюку Стасу;
-
Представниці Аджамської територіальної громади - Ользі Негоді Аджамський ліцей
-
Голові ГО “Кіровоградська Обласна Федерація Брейк-Дансу” - Мочерняку Евгену;
-
Голові Профкому студентів ЦНТУ - Шаповалу Євгену
-
Громадській активістці- Писарєвій Дар‘ї;
-
Окрема подяка за організацію зборів коштів Суховірскій Людмилі Павлівні та Ярославі Володимирівні Тур.


Долучилися до свята і допомогли його організувати центр "Сrazyland", колективу маркету "АТБ", що на вулиці Євгенія Маланюка 1, пан Василь із транспортуванням закупленого, а Тетяні Валько та її колективу - окрема велика вдячність за турботу і любов до дітей



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: