​Рятувальники продовжують навчати громадян правилам безпеки

24.12.21 16:00

На Кіровоградщині рятувальники продовжують навчати громадян правилам безпеки у зимовий період та під час новорічних свят

Сьогодні, 24 грудня фахівці Служби порятунку «101» разом з представниками місцевого самоврядування провели з мешканцями Аджамської територіальної громади Кропивницького району профілактичні бесіди щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті.

Співробітники Кропивницького районного управління та пресслужби ГУ ДСНС у Кіровоградській області зосередили увагу громадян на необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки у побуті, особливо – під час опалювального сезону, порадили постійно перевіряти стан електромережі, вентиляції, справність електричних приладів, газового обладнання та вчасно усувати несправності або замінювати прилад на інший, регулярно трусити сажу, замазувати тріщини в печах, грубках і димарях, не залишати обігрівачі без нагляду та користуватись ними, дотримуючись правил безпеки. Також рятувальники закликали не залишати малолітніх дітей без нагляду та не дозволяти їм бавитися сірниками.

Також жителі Аджамки отримали декілька корисних порад щодо безпечного святкування Нового року та Різдва.

У ході роз’яснювальної роботи селяни отримали тематичні листівки з основними правилами пожежної безпеки у побуті та номером виклику Служби порятунку «101».

Джерело: ГУ ДСНС України у Кіровоградській області



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: