Аджамський притулок "Затишна оселя" отримав книжки із Кропивницького

18.05.21 10:00
Лариса Флоренко, Жанна Січкарь, Вікторія Талашкевич та Валерія Кривошапка
Лариса Флоренко, Жанна Січкарь, Вікторія Талашкевич та Валерія Кривошапка

Понад півтори тисячі книг зібрали у Гончаренко центрі Кропивницького, щоб продавати у рамках ярмарку «Книгосушка» і збирати кошти на благодійність. Це вдалося зробити завдяки партнерству із тижневиком «Нова газета», який у своїх публікаціях кілька разів писав про потребу у реставрації старовинної двохсотрічної дерев’яної церкви у селі Ятрань.

До благодійності могли долучитися всі охочі. Одні приносили дві-три книжки, інші привозили мішками та ящиками. На самом ярмарку першим двомстам покупцям книг дарували крафтові закладки, що їх пошили кравчині у Професійному ліцеї сфери послуг і торгівлі. Матеріалом для закладок послугували залишки тканини, котрі збирав Гончаренко центр у рамках весняної акції «Правильна джинса». До речі, цю акцію проводили якраз на користь притулку "Затишна оселя", що працює в Аджамці.

Тому й не дивно, що й цього разу організатори запропонували директорці притулку Валерії Кривошапці долучитися та вибрати ті книжки, котрі б захотіли читати і перечитувати люди, котрі мешкають у "Затишній оселі". Також директорка Гончаренко центру Вікторія Талашкевич зібрала кілька коробок із різними хорошими книжками для бібліотек в Аджамській громаді і пропонує керівництву ОТГ забрати книжки та розподілити на свій розсуд по сільським закладам.

Дмитро Шульга, Валерія Кривошапка та Вікторія Талашкевич
Дмитро Шульга, Валерія Кривошапка та Вікторія Талашкевич

Надійний екологічний партнер акції - компанія "Ecostyle", - подбає про утилізацію та переробку тих книжок, котрі не заберуть бібліотеки, щоб старі книжки дали життя новим книгам!



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: