​Аліна Катеринчук: «Тільки займаючись тим, що до душі, я відчуваю гармонію з собою»

01.04.21 10:00

Краса в природності… Так вважає жителька Аджамки Аліна Катеринчук. За спеціальнісю «Редактор-видавець», творча особистість за покликанням. Як Аліні вдається поєднувати роботу із захопленням, читайте в інтерв'ю для сайту "Аджамка.Інфо".

- Аліно, розкажіть про себе - де народились, навчались?

- Моя родина все життя прожила в Аджамці. Коли мені було шість років ми переїхали, тоді ще, в Кіровоград, і по дев’ятий клас я була жителькою обласного центру. За життєвими обставинами випускні класи закінчувала в рідному селі. Після школи вступила на факультет філології та журналістики до Кіровоградського педагогічного університету. Сьогодні працюю в ЗМІ та прессекретарем Кіровоградського онкологічного центру.

Кажуть, журналістика – це спосіб життя. Постійні знайомства з новими людьми, дзвінки без обмежень часу, повна відсутність вихідних. Ти маєш бути в курсі усіх подій, бути психологом і «вільним» слухачем усіх проблем на землі. Це, як кажуть, затягує. Ти вже не можеш без такого ритму, без людей. Але, емоційна складова часто «на межі».

- Як все починалося із бьюті сферою? Звідки назва?

- Майже три роки тому я вийшла на роботу із декретної відпустки. Робота без вихідних дала своє і окрім фізичної втоми я почала відчувати, так зване, «вигорання». Щоб не загнати себе остаточно, вирішила переключитися – навчитися чомусь новому. Я завжди ставлю цілі, завчасно знаючи, що досягнути їх буде не легко. Так, в моєму житті з’явилися перші курси «краси». Я пішла вчитися на майстра зачісок, не маючи найменшого уявлення про цю професію. Мотивували мене роботи однієї жінки, яка створювала просто неймовірну красу із волосся. І закрутилося.

Так сталося й з курсами бровіста. Побачила одні, другі, п’яті ідеально зроблені роботи. І я зрозуміла, що також хочу навчитися. Своєму майбутньому викладачеві так і написала: «Та навчіть мене вже робити ті брови». Мене завжди в житті надихають люди, котрі горять тим, що роблять, котрі викладаються на всі 100 відсотків, постійно вчаться, розвиваються, стають кращою версією себе.

Із назвою все набагато простіше. «KaLina - Beauty in naturalness» - перша частина - це моє прізвище та ім’я. Колись, хтось так підписав мою статтю. І прижилося. Друга – краса в природності… У наш час гонитва за стандартами, стереотипами, трендами. Жінки намагаються одягнути те, що не личить, нафарбуватися, зробити, начепити на себе те, що модне. Мені хочеться усім донести, що краса в природності. Кожна із нас прекрасна, особлива, найгарніша. Що потрібно любити і цінувати те, чим наділила нас природа. Також краса в доглянутості. Не важливо яка цінова політика одягу, якщо ти можеш дозволити собі вийти на вулицю з брудною головою чи нігтями.

- Які послуги користуються попитом? Що є в «асортименті»? На які тренди орієнтуєшся?

- Нещодавно я вирішила зайнятися цим більш серйозно, а не просто колекціонувати нові вміння. Перше, що зробила, це закупила усі необхідні матеріали для роботи, обладнання для стерилізації та безпечності процедур. Створюю маленький затишний куточок, де б клієнт міг прийти та комфортно відпочити, приділивши час собі.

Паралельно почала більш активно практикувати роботи із зачісками та, звичайно ж, відпрацьовувати навики бровіста. Ще одна із процедур, яку дуже люблять мої клієнти – парафінотерапія. Це просто чарівна паличка для Вашого тіла.

У роботі я використовую тільки професійні фарби, інструменти, стайлінги. Ваші ручки та ніжки будуть доглянуті, бровки природні, а зачіска підкреслить образ. Я люблю, коли люди подобаються собі.

- Як родина відноситься до Ваших захоплень?

- Неабияку роль в моїх «поривах творчості» відіграє чоловік. Він завжди на стороні навіть найбезглуздіших ідей. Підтримка рідних людей окриляє та змушує працювати над собою. Також в моєму оточенні є найкращі в світі люди, котрі вірять в мене, мабуть, більше, ніж я сама. Але найбільший мій мотиватор та поціновувач краси, звичайно ж, Син. Тільки займаючись тим, що до душі, я відчуваю гармонію з собою.

- Які найближчі творчі плани?

- Планів, насправді, багато. Працюючи з волоссям отримую неабияке задоволення, тому розвиваю себе в цьому напрямку і надалі. Вчитися ніколи не пізно, йду вперед і незабаром до свого, поки ще, невеличкого списку послуг додам приємні та корисні процедури.

- Щоб Ви побажали своїм клієнтам?

- Більшість жінок забувають про себе, шкодують для себе. В селі часто зароблені, втомлені, увесь час відкладають життя на потім. Живіть сьогодні в гармонії з собою! Любіть сьогодні, частіше посміхайтеся, влаштовуйте собі маленькі свята без приводу! Експерементуйте, не бійтеся змінюватися. Цінуйте й поважайте себе. Будьте щасливими поруч із найріднішими людьми. Життя прекрасне!!!

Сторінка KaLina - Beauty in naturalness у Фейсбуці https://www.facebook.com/KaLina.BeautyMaster - підписуйтесь!

розмовляла - Вікторія Талашкевич



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: