​Незвичайні букети

29.03.21 10:00
Лідія Андрєєва та Анна Крива
Лідія Андрєєва та Анна Крива

Коли людина займається справою, яка їй до душі, все завжди виходить чудово. Бо тепло, яким людина ділиться, відображається у всьому, що він чи вона створюють. Як ось у букетах, котрі роблять в Аджамці Лідія Андрєєва та Анна Крива.

Ми прочитали про їхню справу у вайбер-чаті, і вирішили розпитати дівчат про те, як все починалося, щоб розповісти вам, шановні читачі і читачки сайту «Аджамка.Інфо», надихнути і порадувати.

- Дівчата, розкажіть про себе - де народились, навчались, працювали?

Лідія: Я народилася у Кривому Розі, навчалася на кондитера, але по професії працювати не довелося. Може, це й на краще? Зараз я у декреті, маю двох діток. І саме у декретній відпустці мені захотілось займатись чимось незвичним, не таким, як всі.

Анна: Я народилася у селі Червоний Яр, навчалася в медичному коледжі на медичну сестру. На даний час я домогосподарка.

Лідія: Спочатку я робила обручі і пов'язки, потім пройшла курси бровіста, адже мені подобається підкреслювати красу, яка є в людині. А останнім часом ми з подружкою Анною зацікавилися букетами і не просто з квітів, а незвичними. Які можна робити з будь-чого... І це справді захоплює!

- Як виникла ідея створювати такі букети? Як все починалось?

- Все почалось з банального – ми говорили про букети і дійшли думки, що ми можемо таке робити, тож, чому б ні? Спробували, нам все сподобалось, в вже у процесі ми зрозуміли, що мене більше цікавить сам процес роботи, створення букету, а Ані більше подобається робити букети із цукерок, або поєднання квітів з цукерками.

- Пані Лідія, а які букети користуються попитом? Що є в «асортименті»? На які тренди ви орієнтуєтесь?

- Ми тільки почали цим займатися, адже у мене є дітки, і вони вносять невеликі корективи у швидкість нашої з Анею роботи. Нам подобається робити будь-які букети, чи то з цукерок, чи з печива. Це не має ніякої різниці – головне, що нам це подобається. На даний час ми робимо акцент на дитячих букетам, а далі уже все залежить від замовника.

- Розкажіть, які у вас найближчі творчі плани?

- Ми хочемо донести людям що такі букети не завжди коштують дорого, адже все залежить від асортименту і самого розміру букета. Звісно, ще й від побажань замовника. У планах, звичайно, розвиватись. Думаю, що помаленьку такі букети будуть витісняти букети з квітами, які через кілька днів завжди засохнуть. Тому за ті ж самі кошти можна привітати людину креативно, і букет стоятиме довго. У майбутньому хочемо робити бокси та міні-букетики.

Від редакції сайту «Аджамка.Інфо» запрошуємо всіх бажаючих звертатися до пані Лідії (тел.: 0961088997) та пані Анни (тел.: 0682552801) із замовленнями.


Розмовляла Вікторія Талашкевич



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: