​Акваріумістка із Аджамки: Як Ірина Пуля почала рибок розводити

26.03.21 10:00

Люди віддавна заводили у себе вдома акваріуми та розводили рибок. Про ці дивовижні історії вперше згадують у Єгипті за кілька тисячоліть до нашої ери. Древні єгиптяни утримували вдома, або у ставках багатьох нільських риб, переважно яскравих або незвичайних за формою та поведінкою.

Чого ж дивуватися, що це хобі за сотні років розвивалося і процвітало, і сьогодні доступне не тільки людям, у яких є власні ставки, а й кожному, хто має скляну коробку - акваріум, - і любить рибок. Сьогодні познайомимо вас з пані Іриною Пулею, котра живе в Аджамці та розводить рибок.

«Я народилася у Кіровограді, але на даний момент проживаю у селі Аджамка та перебуваю у декретній відпустці», - розповідає пані Ірина. А про своє хобі каже так, що акваріумними рибками вона захоплюється ще зі школи. Любить спостерігати за ними - це її віддушина!

«У мене були різні рибки і різні акваріуми. Підсадила на них всю сім'ю, навіть дитині подобається!», - каже пані Ірина. На даний момент вона в основному опікується живородними рибками на ймення «пецилії», причому різних порід. У планах у Ірини – розводити рибок, котрі відкладають ікру. Дуже хоче наша героїня також облаштувати вдома міні-розплдіник.

Наразі вдома у нашої співрозмовниці є п'ять акваріумів, але у планах – придбати ще один великий акваріум, а також місце для вирощування мальків.

«Це хобі займає не так багато часу, адже потрібно тільки вчасно міняти воду, годувати рибку, промивати фільтри та мити самі акваріуми», - розповідає пані Ірина. І мріє про свій маленький магазинчик, щоб не тільки більше розводити рибок, але й продавати їх людям, щоб вони радували все більше і більше людей.

Якщо ви зацікавилися рибкою, телефонуйте Ірині, або пишіть у Вайбер за номером: 0501395148 – і підписуйтесь на Інстаграм https://instagram.com/irishasmiles


Записала Вікторія Талашкевич



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: