​Світлана Леонова відкриває ветеринарну аптеку в Аджамці

15.03.21 10:00

Котиків, собачок, папужок не дарма називають братами нашими меншими. Адже серцем прикіпаєш до створіння, котре любить тебе, охороняє, дарує радість та сміх. І зажди хочеться, щоб воно було живеньке, здорове і бадьоре. Для цього ми годуємо наших котиків смачним та корисним, купуємо ліки папужкам, водимо песиків до ветеринарів.

Дуже добре, коли чи у малому, чи у великому населеному пункті є місце, де людина може купити товари для своєї тварини. І ось така установа відкривається і відкриває ветеринарну аптеку в Аджамці Світлана Леонова.

- Розкажіть, будь ласка, трохи про себе - де народились, навчались, чим займалися до відкриття аптеки?

- Я народилась і проживаю у Кропивницькому. Кілька років тому закінчила Державний інститут підготовки кадрів. Маю магазин у місті такого ж напрямку, ветеринарного, який працює вже багато років. А минулого року відкрила ветеринарну аптеку у Новій Празі.

- Чому вирішили відкрити ветеринарну аптеку саме в Аджамці?

- Кожну неділю я проїздила через Аджамку, тож і звернула увагу, що у цьому гарному та великому населеному пункті немає ветаптеки. А тварини, так само як і люди, хворіють, і потребують ліків. Спілкувалася з людьми, запитувала, чи потрібен такий заклад у селі, і отримала схвальні відгуки.

Світлана Леонова
Світлана Леонова
- Які тварини, в основному, мешкають у садибах в Аджамці?

- У селі є і кури, гуси, індики, кролі, а також свині та корови. Не кажучи вже про собакта котів, які часто потребують лікування.

- З якими потребами стикаються люди в Аджамці, опікуючись тваринами? Які послуги і товари запропонує аптека?

- Люди в Аджамці змушені були їхати в обласний центр, щоб купити найелементарніші товари, котрих потребували. Зараз, не витрачаючи зайвий час на дорогу і кошти на проїзд, та ще й по тим же цінам, що у місті, в Аджамці можна буде придбати ветеринарні препарати для с/г та домашніх тварин та птиці, якісні комбікорми та премікси, а також вакцини, антибіотики, вітаміни та інші актуальні зоотовари. Також в нашому асортименті є все для саду та городу – це і насіння овочів та квітів, і кормові культури (люцерна, конюшина, кормовий буряк, суданка, еспарцет, кукурудза, фацелія та ін), і засоби захисту рослин, добрива, яди, гербіциди і навіть грунт, для домашніх квітів.

Звертайтеся, приходьте – за адресою: вул.Вишнева 70.
Графік роботи: Графік кожний день з 8.00 до 17.00 , суб і Нед 8.00-16.00
Телефонуйте: 0504570807, 0664583741



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: