80 відсотків податків на доходи мають залишатися в місцевих бюджетах

06.03.21 10:00

Днями відбулося засідання Ради розвитку громад та територій, на якому виступили члени Правління АМУ – Тернопільський міський голова Сергій Надал, Маріупольський міський голова Вадим Бойченко, а також мер міста Золотоноша Віталій Войцехівський,- йдеться у повідомлені Асоціації міст України.

Звертаючись до присутніх Тернопільський міський голова Сергій Надал відзначив, що Конгрес місцевих і регіональних влад може допомогти ефективніше працювати органам місцевого самоврядування, органам державної влади, а найголовніше — вирішити проблеми людей. Також він висловив позицію Асоціації міст України щодо необхідності у наступному бюджетному процесі збільшити частину ПДФО, яка буде зараховуватися до місцевих бюджетів.

«Попереду нас чекає багато викликів, які слід вирішувати разом. Адже у всіх нас єдина мета – сильна, незалежна, унітарна Україна», - наголосив Сергій Надал. Відео виступу Тернопільського міського голови С.Надала дивіться ось тутЗбільшити частку зарахування ПДФО до місцевих бюджетів до 80% підтримали у своїх зверненнях до Президента і Вадим Бойченко, міський голова Маріуполя та Віталій Войцехівський, мер міста Золотоноша Черкаської області. Нагадаємо, Кіровоградщину на заходів представляли очільники громада- членів АМУ Андрій Райкович, Юрій Гульдас та Сергій Кузьменко, голова ОДА Андрій Назаренко та голова обласної ради Сергій Шульга.


Матеріал створено за інформацією Асоціації міст України



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: