Реєстрація на пробне ЗНО

04.01.21 12:22

Від завтра, 5-го січня розпочнеться реєстрація на пробне ЗНО-2021. Про це повідомила заступниця директора департаменту освіти і науки ОДА Ельза Лещенко.

«Реєстрація на пробне ЗНО-2021 триватиме з 5 до 19 січня включно. У зв’язку з епідситуацією, у цьому році кожен учасник зможе обрати тільки один предмет для проходження пробного ЗНО», - зазначила посадовиця. Вона додала, що тестування з усіх навчальних предметів (українська мова, українська мова та література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька та французька мови) відбудеться 10 квітня 2021 року.

Зареєструватися для участі в пробному ЗНО можна на сайті Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти. Вартість пробного ЗНО становитиме 225 грн. Цього року серед додаткових можливостей є те, учасники пробного ЗНО зможуть завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021, а також пройти тестування вдома, після чого внести відповіді у форми на спеціальний сервіс для визначення результатів.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: