Баскетбольні змагання на Кубок Віктора Куроп`ятника

22.12.20 10:00

Другий рік поспіль в Аджамській школі відбулися баскетбольні змагання на Кубок загиблого учасника війни на сході України Віктора Куроп`ятника.

Ці спортивні змагання відбуваються
з ініціативи Олега Віталійовича Маленкова, вчителя фізкультури Аджамської школи, однокласника Віктора Куроп`ятника. У дружній зустрічі перемогу здобула команда 11 класу, пише сайт школи.

Нагадаємо, що Віктор Куроп'ятник народився 16 листопада 1973 року в селі Аджамка, тут навчався, закінчив школу №1, після чого навчався у ДОСААФ, працював мотористом бетонозмішувального обладнання та оператором-мотористом електро-пневмо насосів. Восьмого травня 2015 року Віктор Миколайович був мобілізований в українську армію. Він служив у третій роті 501-го окремого батальйону морської піхоти 36-ї окремої бригади морської піхоти. Демобілізувавшись, встиг попрацювати в ТОВ "Агроліга Трейд", а з 21 жовтня 2018 року перебував на контрактній службі.

Віктор Миколайович загинув 13 грудня 2018 року в 16.15 в районі селища Гнутове Донецької області від кулі снайпера найманців РФ. Похований 17 грудня 2018 на Алеї почесних військових поховань Рівнянского кладовища Кропивницького. У нього залишилися дружина і троє дітей. Указом Президента України № 47/2019 від 28 лютого 2019 року, "за особисту мужність і самовіддані дії, проявлені при захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України", нагороджений орденом "За мужність" III ступеня (посмертно).



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: