Аджамська громада розроблятиме стратегію розвитку

17.12.20 10:00

Аджамська і Гурівська територіальні громади Кіровоградської області обрані Програмою «U-LEAD з Європою» для надання підтримки у розробці стратегій розвитку. Про це повідомляє Кіровоградський регіональний офіс Програми «U-LEAD з Європою», який працює у Кропивницьому.

Експерти та експертки Програми допоможуть обраним громадам, які перемогли у конкурсному відборі, розробити стратегії розвитку території. Всього Програма отримала 183 заявки від громад з усієї України, з яких відібрано 48 переможців (по дві громади з кожної області).

Олег Яременко
Олег Яременко
«Ключовими факторами успіху в цьому конкурсі були якість пропозиції, зобов’язання розпочати роботу з розробки стратегій розвитку, а також наявність відповідних напрацювань та кадрових ресурсів. Стратегічне планування розвитку у громадах дозволить активізувати розвиток економіки та людського потенціалу.Над стратегією працюватимуть усі, хто зацікавлені у розвитку громади. Написання стратегії буде тривати близько шести місяців та включатиме, зокрема, опитування жителів, аналіз соціально-економічної ситуації, SWOT-аналіз тощо», - пояснив Олег Яременко, керівник Кіровоградського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою».

Програма "U-LEAD з Європою" підтримує децентралізацію та регіональну політику в Україні, реалізується за участі ряду донорів та спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Кіровоградський регіональний офіс Програми «U-LEAD з Європою»



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: