Тридцять мільйонів доларів витратили на нові авто ​жителі області з початку року

06.11.20 10:00

Впродовж січня-вересня поточного року у Кропивницькому та Кіровоградській області придбали 1,1 тис. нових автомобілів на загальну суму 30 мільйонів доларів США.

Серед брендів на Кіровоградщині найчастіше купували Renault. За 9 місяців зареєстрували 260 авто цього бренду. Також краяни часто обирали Toyota (180 авто) і Mitsubishi (75 авто), – йдеться у рейтингу сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішою моделлю був кросовер Renault Duster. Крім нього у регіоні часто реєстрували ToyotaRAV4 і Renault Sandero.

З січня по вересень зареєстрували 760 кросоверів, що складає 69% від загального обсягу авторинку регіону. Частка машин з дизельними силовими агрегатами склала 37%. Щодо цінових сегментів, то 20% – автомобілі вартістю понад 35 тис. доларів США без врахування вартості додаткового обладнання.

Загалом в Україні за вказаний період придбали майже 60 тис. нових автомобілів на загальну суму 1,8 млрд доларів США. Найбільше автомобілів зареєстрували у липні, коли українці придбали понад 8 тис. авто. Найважчим місяцем для автодилерів був квітень. Через карантинні обмеження в Україні в цей місяць зареєстрували лише 3,7 тис. нових автомобілів.

Нагадаємо, у першому півріччі у Кропивницькому та Кіровоградській області придбали 720 нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку цих авто тоді склала 19 млн доларів США.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: