​Два мільйони доларів витратили у Кропивницькому та області у серпні на нові авто

29.09.20 16:00

У серпні у Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували 60 нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку нових авто в регіоні склала 2 мільйони доларів. Це вдвічі менше, аніж у попередній місяць липень, коли мешканці області витратили на покупку нових авто чотири мільйони доларів.

До речі, у серпні 2018-го року в Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували 86 нових авто. Тоді загальна сума покупок також склала два мільйони доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання.

Цьогоріч серед марок лідером продажів став французький бренд Renault. У Кропивницькому зареєстрували 20 автомобілів цієї марки на суму 350 тисяч доларів без врахування вартості додаткового обладнання. В трійку найпопулярніших марок увійшли Toyota та Volkswagen, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

У рейтингу моделей на першому місці минулого місяця у регіоні був кросовер RenaultDuster. Крім нього були популярними RenaultLoganVolkswagenTouareg. Загалом, серед усіх зареєстрованих авто 67% склали саме кросовери. Понад 50% – з дизельними двигунами, а середній об’єм мотора становив 2,1 тисячі сантиметрів кубічних.

В цілому впродовж серпня в Україні зареєстрували 7 тисяч нових машин. Загальна сума витрат на покупку цих авто склала 210 мільйонів доларів США. Серед цих авто – 5 тисяч кросоверів, що складає майже 75% від загального обсягу авторинку. Українці купували і машини преміум-сегменту: Rolls-Royce Cullinan, Bentley Continental GT, Mercedes-Benz GT AMG, п’ять Porsche 911 та вісім електромобілів Porsche Taycan.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: