Аджамських школярів запрошують долучитися до Всесвітнього дня прибирання і виграти приз!

14.09.20 10:00

Громадська організація "Let's do it, Ukraine" на своїй сторінці у Фейсбук оголосила конкурс для школярів.

Ольга Негода, вчителька Аджамської школи і депутатка сільської ради, яка нині координує проект «Zero Waste School Adzhamka» на своїй сторінці у Фейсбук закликала місцевих школярів приєднатися до акції:

"Маємо шанс виграти ще крісла-мішки для нашої школи! Потрібно лише приєднатися до акції".

"Let's do it, Ukraine" повідомляє умови конкурсу:

"Школярі, чудова можливість долучитися до Всесвітнього дня прибирання та отримати подарунки для своєї школи від School Recycling World

Виграйте подарунок для своєї школи! Приєднуйтесь до Всесвітнього дня прибирання — найбільшої еко акції планети, яка об'єднає мільйони жителів у 180 країнах.

Стартує всеукраїнський конкурс серед закладів загальної середньої освіти:

♦️Опублікуйте анонс конкурсу на інформаційних ресурсах навчального закладу із закликом приєднуватися.

♦️ Вийдіть на прибирання з 1 по 19 вересня 2020 року, зробіть фото "до" та "після" та опублікуйте їх в соцмережах з хештегами #побачивприбери #worldcleanupday #schoolrecyclingworld #letsdoitukraine. Рекомендуємо робити індивідуальні та сімейні прибирання, а потім об'єднати результати для перемоги.

♦️ Підсумуйте результати кількості учасників, кілограмів зібраного сміття та вторинної сировини в онлайн анкету до 22 вересня 2020 року (одна школа одна анкета).

Номінації: найбільша кількість індивідуальних учасників, найбільша кількість сміття зібраного під час Всесвітнього дня прибирання учнями школи, найбільша кількість вторинної сировини зданої на переробку знайденої під час прибирань.

Переможці виграють комплекти крісел-мішків для шкільних, школи учасниці отримають подяки за участь, а найактивніші – дипломи та смачні подарунки, результати 25 вересня 2020 року на сайті та в соціальних мережах "School Recycling World".

Пам'ятайте про карантинні обмеження. На локацію вдягніть маски, рукавички, антисептики, дотримуйтеся соціальної дистанції та правил техніки безпеки.

Зробимо Україну чистою разом!".



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: